Om oss

På Motus Treningssenter har vi toppmoderne og variert utstyr, både for deg som trener styrke, kondisjon eller en god kombinasjon av begge to. Senteret har gratis innmelding, lav månedspris og kort bindingstid – med åpningstid mellom 05-23 hele året!

Ønsker du hjelp med kosthold og treningsveiledning? Snakk med våre hyggelige veiledere som hjelper deg i gang.

Kontakt oss

Hils på oss


SIGRID BENUM NYGÅRD

Sigrid har en Bachelorgrad i idrett fra Høgskolen i Hedmark (2010) og en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole (2014). Hun har tidligere jobbet hos Frisklivssentralen i Verdal og har hatt samarbeid med Olympiatoppen i Steinkjer. Har jobbet for VarigSlank siden 2013 og trives svært godt med å hjelpe folk å gå ned i vekt.


JAN ODDVAR SETTEN

Spesialist i allmennmedisin. Utdannet ved NTNU, avgangsår 1999. Turnus i Namsos og Grong. Har i tillegg jobbet 1 år ved psykiatrisk klinikk ved Sykehuset Levanger, tilknyttet akuttpost og ARP. Har ledet gruppebehandling for overvekt siden 2009. Har gjennomført Preceptorship in Obesity Medicine ved MGH Weight Center i Boston og mottar veiledning fra samme klinikk i gjennomføringen av overvektsbehandlingen. Videreutdanning i Obesity Medicine gjennom Harvard Continuing Medical Education. Medlem av American Society of Bariatric Physicians® og deltar i deres opplæringsprogram - Advanced Curriculum Fellowship Program.MOTUS TRENINGSSENTER

Om du ønsker å vite mer, send oss gjerne en melding

Skriv til oss